Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna

 

 • Dijagnostika i lečenje kožnih bolesti kod dece i odraslih
 • Dijagnostika i lečenje polnih bolesti
 • Dijagnostički pregled maledeža i uklanjanje mladeža
 • Uklanjanje bradavica i benignih izraslina na telu
 • Uklanjanje polnih bradavica
 • Stručno uklanjanje krpelja
 • Tečni azot - kriohirurgija (Intervencije tečnim azotom)
 • Radiotalasi (Intervencije radiotalasima)
 • EKT intervencije
 • Kireta instrumentima

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

 

 • Laserska epilacija 
 • Lasersko oblikovanje tela i uklanjanje celulita

 Laserska epilacija - trajna epilacija

Ova najnovija neinvazivna metoda trajnog uklanjanja malja medicinskim diodnim laserom koristi se u svetu skoro petnaest godina i treba praviti razliku izmedju ovog lasera i kozmetičkih aparata, IPL, jer je medicinski diodni laser Light Sheer, daleko jači, brži i efikasniji. Princip rada lasera je takav da se direktnim kontaktom laserski snop usmerava na kožu, snop se absorbuje u pigmentu folikula dlake (melanin), svetlosni zrak se u koži pretvara u toplotu koja trajno uništava folikul dlake (fototermoliza). Diodni laser ima mogućnost odvođenja toplote i hlađenja tretiranog dela tela, tako da sam tretman čini bezbolnim i veoma komfornim.

Malje se ne smeju čupati iz korena, niti izbeljivati 3-4 nedelja pre tretmana.Predeo koji se tretira ne sme biti osunčan ( mesec dana pre, odnosno 15 dana posle tretmana.). Treba napomenuti da se mogu tretirati samo tamne malje ( plave i sede ne mogu). Da bismo postigli efekat, trajno uklonili malje, potrebno je uraditi 3 do 5 tretmana u razmaku od 2 do 3 meseca u zavisnosti od tretirane regije na telu.

I žene i muškarci mogu tretirati sva područja na telu sem predeo oko očiju. Žene najčešće epiliraju prepone, pazuhe i noge. Tretmani u ovim regijama preporučuju se i kao terapija u slučaju upale dlačnih folikula (folikulitis) gde učestalo dolazi do stvaranja bubuljica pa i čireva na koži. Laserska epilacija nije opasna ni u predelu pazuha, prepona i grudi jer laserski snop prodire samo par milimetara ispod površine kože, a žlezdane strukture se nalaze dublje. Muškarci najčešće epiliraju vrat, ramena, leđa i grudi.

Tretman je bezopasan i ne postoje apsolutne kontraindikacije. Nakon tretmana ne ostaju ožiljci i fleke. Ova metoda je rešenje za sva vremena, najmanje bolna a najviše efikasna i brza. Nakon tretmana koža postaje glatka i lepša pa se samim tim dobija i pozitivan estetski efekat koji je za svaku ženu i muškarca veoma važan.

Tretman diodnim laserom Light Sheer mora da radi dermatolog sa stručnim znanjem i klinićkim iskustvom da ne bi došlo do neželjenih efekata po ko kožu pacijenta (opekotina) jer je samo u tom slučaju tretman efikasan i potpuno bezbedan. Budite pažljivi u odabiru osoba kojima ćete ukazati svoje poverenje i ne zaboravite da su stručnost, iskustvo i preporuka jedini siguran put za uspeŠnu i potpuno bezbednu lasersku epilaciju.

Lasersko oblikovanje tela i uklanjanje celulita

Celulit nastaje kao posledica zadržavanja vode i toksina u ćelijama kože i potkožnog tkiva. Ćelije postaju opterećene, grupišu se u grozdove zarobljene u vezivnom tkivu i formiraju čvorove. Takvi čvorovi remete normalnu funkciju krvnih i limfnih sudova i na taj način je onemogućeno prenošenje kiseonika i hranljivih materija što ima za posledicu upalu vezivnog tkiva.

Laseroterapija pomaže ćelijama koje su izgubile ravnotežu u ćelijskoj razmeni i postale manje vredne po svojoj funkciji koju treba da obavljaju. Delovanje lasera na celulit ispoljava se kroz analgetski, antizapaljenski, antiedematozni i biostimulišući efekat. Bol, otok i crvenilo kao znaci zapaljenja celulitom zahvaćenog područja nestaju već nakon nekoliko tretmana ovim laserom.

Laser podstiče mikrocirkulaciju i limfnu drenažu, poboljšava metabolizam ćelija i pojačava sintezu kolagena tako da koža nakon tretmana postaje sveža, malada i zategnutija. Sam tretman je bezbolan, prijatan i opuštajući. Mogu se tretirati svi delovi tela. U lečenju celulita rezultati se vide već posle 6 tretmana, a za potpuni uspeh, potrebno je 12 do 15 tretmana.

 

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

 

 • Medicinski tretmani lica (čišćenje, pravilna nega lica i uspešno lečenje akni)
 • Hemijski pilnig lica (mikrodermoabrazija)
 • Podmlađivanje Hijaluron (Restylane)

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

 

ŠETNJOM DO ZDRAVLJA

Priroda zna put. Budite na stazi prirode.

Pomozite svom telu i duhu osluškujući prirodu, pokušajte da razumete šta Vam poručuje.

Fruška Gora, biser prirode je pred Vama. 

Antistres Centar Villa Minna organizuje terapijske (relaksacione) šetnje po obroncima ove prelepe planine pomoću stručnog osoblja, lekara i trenera. 

 

Pomažemo Vam da nađete put do zdravlja, a kada ga nađete - da ga i zadržite.

 

Dr Jegda

Specijalistička dermatoveneraloška ordinacija
 
  Kralja Milutina 53, Beograd
  +381 11 36 20 848
  +381 63 80 87 240
  @dermatolog_drjegda
  @laserskaepilacijadrjegda

Blog

03 april 2017
14 februar 2017
14 februar 2017
© 1999 - 2024 Dr Jegda. Sva prava zadržana. Implementacija: TEHNO.RS

Search